Tui “Ontdek wat het met je doet”

Gemiddelde leestijd: één minuut
3504

In de reclame van TUI zien we een man die door alle stres in een “monster” is veranderd, weer helemaal tot rust komen op zijn vakantie. Het nummer dat in deze reclame gebruikt is heet “Beethoven’s 5 Secrets” door The Piano Guys.

Beluister de muziek uit deze reclame
"Beethoven's 5 Secrets" door The Piano Guys

Misschien zocht je deze reclame ook?

8 reacties op “Tui “Ontdek wat het met je doet”

 1. De beauty is helemaal hot.
  Wat een mooi lijntje heeft die vrouw !
  Zou ik ook best met op het strand willen lopen
  en mijn vakantie mee willen delen.

 2. De beauty is helemaal hot.
  Wat een mooi lijntje heeft die vrouw !
  Zou ik ook best met op het strand willen lopen
  en mijn vakantie mee willen delen.

 3. Ik vind de reclame geweldig. Het geeft perfect het gevoel weer van mannen (en vrouwen) die zich slaaf van hun werk voelen, zich opgesloten voelen, zo veel werken dat ze nauwelijks hun gezin zien, daar waar ze het liefste zijn. Op vakantie vind je die vrijheid eindelijk weer terug. Samen met je gezin, los van alle sleur en ver weg van iedereen die je lastig kan vallen. Ik vind dat de bedenkers van deze reclame een sterk staaltje werk hebben geleverd. Samen met de muziek bezorgt het mij in ieder geval nog steeds kippenvel.

  1. +1 voor jouw Mark. Helemaal mee eens en vindt dit juist daarom een prachtig stukje reclame. En inderdaad de muziek maakt het helemaal af.

 4. Vreselijke reclame met dat monster. Maar oh die prachtige muziek van Beethoven, prachtig uitgevoerd door de 2 Cellos. Dat maakt veel goed.

 5. De nieuwste reclame “Ontdek Wat het met je doet” van Tui vind ik meer dan walgelijk.Een monster van een vader, niet leuk en niet realistisch. Hoop dat deze reclame snel van de buis gaat. Het geeft mij weerzin om bij Tui te gaan boeken.

  1. Ik heb meer het idee dat het een beauty and the beast scenario is,iemand die normaal gesproken enorm gestrest is maar tijdens z’n vakantie het los laat.

   Niet geweldig,maar ik zou het niet walgelijk noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *