Ik zoek een nummer

Ben je op zoek naar een nummer dat gebruikt wordt in een bekende reclame? Dan ben je hier op de juiste plek. De kans is groot dat jij niet de enige bent die een bepaald nummer zoekt. Staat hij al op de site?

We vinden het jammer dat je het nummer nog niet hebt kunnen vinden. In de onderstaande chat kunnen we elkaar helpen!

Vergeet niet om een link naar de reclame te delen, dan weten we welke reclame we moeten hebben.

671 reacties op “Ik zoek een nummer

  1. Ruben Hein en PLEUN Bierbooms hebben een prachtig eigen nummer ‘My Whisper’ gemaakt voor onze tv-commercial.
   ( Facebook pagina Schoonenberg).

   Ik kan het nummer (nog) niet vinden op de streamingdiensten

  1. Kan iemand de tv autoreclame herinneren dat een soort garage uitgeschoven wordt. Doe zou ik graag hebben, met name de muziek.

 1. Ik ben op zoek naar de naam van het nummer dat play 5…op dit moment gebruikt om bekroonde films, oscarwinnaars te promoten deze maand.

 2. Klassiek stuk reclame Samsung 2024. Ben net altijd te laat om te shazamen. Waar die man en vrouw op de bank zitten hij zoekt lamp. Maria callas?

   1. Ik zoek de titel van het liedje wat gezongen wordt in de reclame van shein.

    Woorden uit de de tekst zijn: somewhere there is a new love, a heart that beats tru

  1. Dit is op een bekender nummer geinspireerd. Ik erger me kapot omdat ik er niet achterkom waar ik het idee van herken. Hoop een antwoord te vinden haha!

 3. Ben op zoek naar een Engels nummer dat ongeveer zo gaat

  You’re counting all the sheep in the sky
  You’re caught up in a world of lies
  Everyone knows that, you’ve got
  Ulterior motives, tell me the truth

  Waarschijnlijk uit een reclame, ergens uit de jaren 80, klinkt als een vrouwelijke zinger met een vrij lage stem

  1. Het nummer is afgeleid van Carol of the Bells. Mooiste uitvoering van Tabernacle choir.
   De reclamemakers gebruiken een eigen bewerking onder eigen naam. Justement music.

 4. Weet iemand wie het nummer zingt in de nieuwe Toyota reclame . Man die taxichauffeur is en de knuffel van zijn dochtertje gaat brengen in de schoolbus ?

  1. Geen idee (nog) wie ’t zingt, maar de reclame staat op youtube en daar is de vraag gesteld om welk lied het gaat en iemand van Toyota heeft geantwoord:

   Deze muziek is speciaal voor ons gecomponeerd. Langer dan dit is het nummer dan ook niet.

 5. Van wie is het vlotte stukje muziek aan het eind van de Vattenfall reclame 2023
  Het lijkt op magnetic fields part 2 van Jean Michel Jarre, maar die is het niet!

 6. Ik ben al een tijdje opzoek naar een reclame met het liedje dont cry (just hold me) van jonny logan te cinden, maar kom nergens. Weet iemand iets?

 7. Ik ben op zoek naar de artiest van het liedje bij de reclame van A/W van H&M, van 2023. Wie helpt mij uit de brand?

 8. Ik zat net te luisteren naar het nummer “work it out” van karizma. Ik krijg het vermoeden dat dit nummer is gebruikt in een commercial getoond op de Nederlandse tv. Uiteraard heb ik de nodige zoektermen door Google gegooid maar geen resultaat. Is er hier iemand die mij een verlossend antwoord kan geven?

 9. Ik hou van dat nummer in de nieuwste reclame van Birra Moretti (met een vleugje zeezout) uit 2023. Wie weet de titel en de tekst?

 10. Beste,
  Wie zingt WE BELONG TOGETHER van de VW ID3 reclame,dit nummer is opnieuw ingezongen en iets sneller.
  Het is niet Ritchie Valans..die zingt het orgineel.

 11. Wie kent de naam van de instrumentale track die in de nieuwe ‘Heerlijk helder heineken, hoe je ons ook noemt’ commercial te horen is?

 12. Goeiemorgen, wie weet de uitvoerenden en titel van de begeleidings muziek van de Maasmechelen Village reclame?

  1. Hoi
   Daar ben ik ook naar op zoek , ik heb gezicht naar just like me omdat dat in het referein voorkomt , maar ik kan het niet vinden

 13. Ik ben op zoek naar een instrumentaal nummer (gitaar) dit gitaarspel wat gespeeld werd voor zo ver ik me kan herinneren ging steeds sneller en was in een van Fido Dido’s 7UP reclames, maar het is zo lang geleden, begin 80. Het is niet van de Direstraits. Iemand een idee?

 14. Weet iemand het …ik denk het klassieke muziek nummer van total fage yogurt reclame 2022/2023? Ben heel benieuwd of iemand weet welk nummer dit is..🤷‍♀️

 15. Het is niet echt echt een reclame, maar de ‘ teaser ‘ stukjes van de televisie serie S.W.A.T. Van januari 2023 hebben een deuntje er onder. Het is te kort om te Shazammen, heb geprobeerd het te vinden, maar het lukt niet. Iemand die het toevallig kent…

 16. Ik zoek een nummer van een oude reclame uit laat jaren 90 of rond 2000.
  Weet de reclame niet, maar de melodie wel..
  Is een trompet deuntje met pianomuziek, vrij swingend (snel) zou zeggen richting de 160 bpm. Maar zeker geen dance of house plaat, en ook geen bekend top 40 nummer..
  Leuk he.. zoeken in een hooiberg naar een trompet” 😅 Iemand misschien een tip? Alvast bedankt

 17. Wij zijn op zoek naar het nummer van de reclame Goudappeltje. Het lijkt van Michel Mulders te zijn ‘apple juice 45’. Echter krijgen we dit nummer nergens gevonden.

    1. Klopt Paul ik ben daar ook naar op zoek.
     Maar kan het niet vinden als je frank sinatra intoetst op google.
     Dus ben benieuwd wie dit nr bij de chrolsch reclame zingt.
     Hoop op antwoord.
     Gr
     Jan

 18. Wie zingt het lied in de reclame van prijsvrij vakantie van 2022?
  De woorden seasons in your dreams en look me in the eyes komt er in voor

 19. Hallo allemaal, het gaat mij om de eerste paar tonen van de T mobile reclame 5G en m.n. de componist hiervan. ik lees verschillende namen, maar het is oud en zoek niet naar moderne musici en als dat duidelijk is, is mijn vraag welke acte dat is!

 20. hall,
  ben op zoek naar de bol com reclame 2021 dag sinterklaas welkom kerstman met het kerst liedje hello xmas wie is de artiest en titel

  1. Ben blij dat ik niet de enige ben ik ben ook hard op zoek naar dat nummer van bol.com

 21. Hallo, ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat de achtergrondmuziek is van de huidige Goosens reclame, bij voorbaat dank voor jullie reacties

 22. Wie weet welk klassiek stukje het liedje is van de Fage (Griekse?)yoghurt?Met die hoge soort van fragiele vrouwenstem..zo mooi

 23. Wie weet welk house muziek nummer er gedraaid wordt in de nieuwe Mediamarkt reclame? “Het moment dat de man een speaker omgooit begint het nummer”.

  1. L.A. Style – James Brown Is Dead

   Alleen lijkt de bas iets anders, maar denk dat ze dit voor de reclame iets opgekrikt hebben.

   En hij gooit ‘m niet om hoor. Hij schrikt zich alleen kapot van t heerlijk nummertje 😉

 24. Wie weet welk nummer er word gebruikt in de nieuwe jumbo reclame? Ik heb gezocht naar ooh baby baby. Maar daar komt niks uit.
  Ik hoor een mooie mama appelsap in dat nummer

 25. hai hai
  Ik ben op zoek naar een TV ( auto?) reclame waarin de song ‘Heaven, I’m in heaven’ wordt gespeeld.

  maar dan zoek ik de zanger ( niet Fred Astaire of Frank Sinatra )

  1. ik zoek het liedje van een reclame van videoland waar ze bijna alle series laat zien ik kan de reclame niet vinden op youtube

   maar ik heb zonbeetje de lyrics uitgetyped

   follow me down this road i know a place where we can be a place where we can be

  1. Nivea geeft aan dat dit nummer speciaal is ontwikkeld voor hun reclame en nog niet openbaar te vinden is. Ze zullen het nummer binnenkort gaan toevoegen aan YouTube of Spotify.

 26. Hi!

  Ik zoek het erg aanstekelijke liedje uit de AD reclame gebaseerd op Ding a Dong ‘Het is al lang geleden’

  Anyone? Of speciaal ontwikkeld?

 27. Weet iemand waar de muziek van komt uit de reclame van de hornbach waarin een gebouwgevel word gevuld met planten? Het lijkt filmmuziek

 28. Welk “muziekje” zit er toch achter de (maart 2021) Nescafe-reclame?
  Doet mij sterk denken aan zo’n oude ringtone(-bestelsite), maar ik kan hem nergens vinden!

    1. Beste Miranda, heb voor jouw het nummer gevonden van de wehkamp reclame you,re sunshine.
     Het nummer is van tieks feat dan harkna

  1. Ik ben op zoek naar het liedje wat achter de reclame zit van rtl7 voor de films voor mannen (april 2021). Hun slogan is iets van: “van première tot klassieker en alles er tussenin”. Op de achtergrond klinkt een stevig rock-achtig nummer… welke is dat? 😀

 29. Hallo, ik ben op zoek naar het liedje in de Proximus reclame (Flex dacht ik) die nu loopt op televisie. Kan iemand me helpen?

 30. Hallo ik ben op zoek naar het liedje wat wordt afgespeeld op de Sire reclame van het is ok.nl het gaat over depressies reclame

  Vriendelijke groet Erwin

  1. Ik ben opzoek naar de muziek die gebruikt wordt in de reclame van Landrover. Ik kan niet eens de reclame vinden opline, paar staan de muziek 😭

  2. Egyptian Reggae van Jonathan Richman&The Modern Lovers (70’s) BTW: hoe plaats je hier n nieuwe entry zonder onder n andere vraag te komen?

 31. Wie weet wel nummer gebruikt wordt voor de reclame van American Express Platinum Card met Game of Thrones acteur Kristoffer Hilvju?

 32. Ik zoek een nummer met de woorden “break break to the states” er in of iets wat er op lijkt. Het is meer een gesproken tekst van een rapnummer denk ik zelf

 33. Zou graag weten hoe het muzieknummer heet van t- mobile 5 g. Ik weet dat het gespeeld wordt doorGuido orchestra en daniel nog wat.

   1. Wie zingt het liedje van de MAC cosmetic commercial met een dansend meisje in de slaapkamer aan het begin er van in oktober 2021?

 34. Ik ben op zoek naar de reclame waar het nummer ‘Focus’ van Ariana Grande in voor komt. Ik meen dat deze reclame in 2019 of 2020 op tv en/of radio te horen was.

 35. Ben op zoek naar de uitvoering van Oh Come, Oh Come, Emmanuel die wordt gebruikt onder de kerst special aankondiging van ALL You Need is Love van 2020:)

  1. Ik wil dus weten welk liedje in de allernieuwste reclame word gebruikt van Prime Video. Kan ook nergens een video ervan vinden. Het is niet deze van de link

 36. Ik kom niet op de naam van de componist van het klassieke stuk muziek in de reclame van Centraal Beheer. De reclame is al een tijdje gaande (die met lachgas opgeblazen springkussen die opstijgt?)

 37. Nummer van reclame parfum Number 5.
  Vrouw loopt over een brug, bedekt met sneeuw, kijkt naar de maan en danst daar met een man.

 38. Wie weet titel en artiest in de Rowenta reclame? Het is een heel snel rock & roll nummer en lijkt op Surfin’ Bird van The Trashmen.

 39. Weet iemand wat er gedraaid wordt bij de nieuwe “Lovely December” aankondiging van Net5 (december films) 2020? Klassiek/filmmuziek, ik vermoed misschien Two Steps From Hell maar weet de titel niet.

 40. Ik kom niet meer op het nr wat onder de nieuwe 5G reclame van T-Mobile zit. Met die violen op de achtergrond in een beetje hip jasje. Die waar Typhoon op rapt.

  1. Weet iemand toevallig hoe het liedje van de mantelzorgreclame van de rijksoverheid heet.

   Sorry dat ik het hier vraag Mara, maar kreeg geen scherm om zelf te vragen.

     1. Ik zoek het nummertje ook van de mantelzorg reclame. Rustige namaak van You got the motion lijkt het op..

 41. Hallo allemaal.
  Ik zoek een nummer in een koopmans reclame.
  Vooral wie de zanger is.
  Het gaat om de nieuwste koopmans vruchtenslof mix reclame.
  Wie kan mij helpen?

   1. Origineel is van een Engelstalige zanger. Koopmans mag de naam niet vrijgeven van de Nederlandse zanger (aldus Koopmans zelf). Had hun al gevraagd, want zocht hem ook.

 42. Heb eigenlijk 2 nummers die ik wil weten. Heb ze allebei al door Shazam gehaald, maar tevergeefs.

  1. Muziek uit de nieuwe Haier wasmachine reclame.

  2. Muziek uit de Kärcher reclame.

  Alvast bedankt 🙂

  1. Niet Katie Melua
   Ik heb een bericht gestuurd naar Appelsientje om het te vragen. Ik kreeg het volgende antwoord: “Het is inderdaad een prachtige cover. We krijgen veel positieve reacties! 😊
   De zangeres is een onbekend iemand die het in opdracht heeft ingezongen voor ons.
   Deze staat dus niet op Spotify of YouTube of iets dergelijks.”

 43. ik zoek het nummer van de coolblue reclame met dat dansende meisje en die disco en zo van if fool the sun right on youre first steps season the world en dan ……… en het eind evrywere you wanna go sorry voor de slechte spelling.

  1. Je bedoelt de Kia reklame met dat meisje? Ik ben daar ook naar op zoek namelijk. Ik denk zelf dat het misschien van Jean Michel Jarre is..

  2. Ik was ook op zoek en las ergens dat Kia dit speciaal heeft laten componeren, geïnspireerd op sience fiction muziek jaren 80 meen ik me te herinneren (iemand had het daar nagevraagd). Kan het even niet meer vinden.

 44. Wie weet welke deuntje er onder de nieuwe reclame van De Hypotheker zit? Je hoort het muziekje ook als je bij hun in de wacht staat als je ze belt.

  1. Ja die wil ik ook graag weten. Ik kom nu zover tot come home van sofia dragt. Alleen kan ik dan weer het nummer niet vinden op Spotify of yt.

 45. Hallo, ik weet dat dit een oneigenlijke vraag is op dit forum, maar jullie weten veel van reclames. Ik ben al een tijd op zoek naar de reclame van een man die met vrienden op de bank zit, komt zijn vrouw binnen die hem aanspreekt, hij antwoord: dat is Sonja, die met die flapjes; beeld van een dame met muts in de sneeuw… Zo herinner ik me hem tenminste. Het is echt van jaaaaren geleden, maar weet iemand welke reclame dat was? Alvast super bedankt!

 46. Wie weet welk nummer er gebruikt wordt in de Grolsch reclame van juni 2020? En dan in de versie die in de reclame te horen is. Alvast bedankt!

  1. Weet er iemand hoe het liedje heet dat op de achtergrond speelt in de nieuwe proximus reclam (met het dansende jongetje)? Heb al met shazam geprobeerd maar krijg geen reslutaat.

 47. Weet iemand welk nummer wordt gebruikt voor de nieuwe omroep Max reclame? Het lijkt op iets van Diana Ross, vrolijk zomers nummer ! Ik wil het helemaal luisteren ! Alvast bedankt.

 48. Kan iemand mij helpen? In het promo filmpje van Natuur op Z op RTL Z zit een prachtig nummer…wie weet welke dit is?

 49. dont forget about me is waarschijnlijk van 12 monkees. i want to break free van volvo reclame is van russian red

 50. Hello!! Ik zoek t liedje van Mac Donalds. “Wie maak jij deze zomer happy?” met opa en oma in een cabrio die kleinkids mac donalds brengen.. Ken t orgineel wel. Maar kan deze specifieke versie niet vinden!!
  #Help 😉😅

  1. Origineel is inderdaad van Simple Minds, maar deze versie kan ik ook niet vinden helaas. Er zijn niet heel veel liedjes die als remake goed uit de bus komen maar deze is echt goed en past heel goed bij deze reclame. Het programma Shazam op mijn telefoon zegt: “Don’t You (Forget about me) – Production Music”.. mogelijk dus speciaal voor Mac Donalds gemaakt en niet als echte song uitgebracht.

   1. Heb het nagevraagd bij het reclamebureau
    Dit is het antwoord
    Dank voor je compliment op de nieuwe McDonald’s film. Wij en McDonald’s zijn er heel trots op.

    De zangeres is Wieteke Wijte

 51. Op spike is reclame voor een programma ‘heroes and survivors: defying death. Op de achtergrond een gitaarriff van een liedje. Ken het ergens van, maar erger me er kapot aan dat niet weet waarvan en ook niet kan googelen (geen tekst). Weet iemand wat het is?

 52. Weet iemand wat de achtergrond muziek is bij de radio/TV reclame van DAB+ ? Je hoort hem nu steeds op de radio en het klinkt wel erg lekker,

  1. DJ Perry Back – Shake It Off (Booty Mix)

   Althans, volgens mijn Shazam. Vond het ook een lekker deuntje, maar kan de track nergens luisteren.

     1. Ja, dat is hem! Geweldig, ik zocht dit nummer al 2 dagen, thanks!!!

    1. Daar ben ik dus ook op zoek naar de reclame versie. Hij zit nu al in 2 reclames dus iemand moet m toch een keer met die mensen opnemen :/ Vind het zo’n leuke versie maar kan zelfs de reclames nog niet online vinden

     1. Dat is Stef Bos in combinatie met Diggy Dex. De reclame versie is een stukje uit dat liedje van hen samen. 🙂

 53. Hoi,
  Rowenta adverteert momenteel (maart 2020) met een stofzuiger (Flex). Daar zit een leuk muziekje onder. Iemand een idee welk muziekje?
  Groet,
  Pol

     1. Weet iemand welke pianomuziek in de recente reclame van Spa gespeeld wordt?

 54. Geachte, Ik ben op zoek naar de knappe muziek van het Lay’s Hamka’s chips reclamefilmpje . Van welk liedje komt deze intro ?

    1. Het nummer Cats in the Cradle is een liedje van Harry Chapin. Bol.com heeft nog verschillende cd s voorradig van deze artiest

  1. Het nummer heet; Cats in the cradle en is oorspronkelijk van Harry Chapin., Ugly kid Joe heeft het gecoverd.

 55. Ben opzoek naar een Volvo liedje van misschien wel 10 jaar geleden. Wat ik me herinner is dat een jongetje in, uiteraard in een Volvo auto, langs zijn school ( of zijn huis) rijdt.

  1. Hallootjes, ik was opzoek. Maar als we het over dezelfde hebben kan ik jullie helpen! De reclame met de stoel ? Is origineel een engels nummer die voor unox over is gezongen in het nederlands ! Astjeblieft. Mr help me out : okke punt

 56. Hoi allemaal, ik wil graag weten welk klassiek stuk wordt gespeeld aan het begin van tv-spot voor Radio Veronica Top 1000 Allertijden 2018.

 57. Ik zoek de muziek van de master card reclame,Master card Safety and security. De reclame waarbij een oldtimer wordt opgeknapt.

 58. Van wie is de muziek bij de nieuwe KPN reclame (oktober 2018). Instrumentaal, het gaat over een boerenbedrijf waarin het zoontje ziet dat zijn vader met een drone zijn velden inspecteert.

  1. Dat is de Serenade for Strings in E Major Op. 22 Movement II Tempo Di Valse van Antonín Dvořák. Veel luisterplezier! 🙂

   1. Dank, ik was ook op zoek en had al het nodige dvorak beluisterd omdat ik wist dat het van hem is maar kon het juiste stuk niet vinden. Prachtige muziek. Fijn concept zo deze site👌🏼

  1. Het wordt gezongen door Cat Power en heet Dreams.
   Origineel is van The Everly Brothers All i have to do is dream.

 59. Weet iemand van welke artiest het nummer is dat de afgelopen paar dagen gedraaid wordt tijdens de “happy” reclame van Kinder (de chocola)?

 60. Weet iemand welk nummer word gebruikt tijdens de nieuwe Calve Reclame?
  De reclame waarbij een jongentje met de pot naar de tafel komt lopen om hem vervolgens met veel moeite open te draaien?
  Het gaat om het klassiek achtige gedeelte waar je een soort mannenkoor op de achtergrond hoort.
  Alvast bedankt!

 61. Niet echt een reclame, maar zo’n RTL teaser van een aankomend programma. America’s next top model, op RTL 5 geloof ik.
  3 weken geleden gezien, weet niet of hij nog steeds te zien is. Het genre is trap.

 62. Wij zoeken het vrolijke nummer van de laatste Plus reklame ( die 2 jongetjes die bij elkaar eten) Wie is degeen die dit zingt en hoe heet het nummer ?

 63. Ik ben op zoek naar het nummer dat je hoort in een auto reclame. In deze reclame is er iemand muziek aan het draaien maar moet stoppen vanwege de herrie, daarna gaat hij een nieuwe auto halen en daar dat zelfde nummer weer afspelen.

   1. Het is niet happy heart van Andy Williams. Hier wat verder op het chat zijn er al heel wat gesprekken over gevoerd! Grtn Kate

 64. Een hele lastige, want als zelfbenoemde grootste fan in Nederland van Frankie Valli & The Four Seasons kom ik er zelf niet uit: is het nummer Beggin bij de nieuwe reclame van Toyota nu het origineel? Het fragment is zo kort, het nummer is zo vaak gecoverd, maar ik denk haast wel dat dit het origineel is, wie helpt? (Niemand die die groep nog kent in Nederland, maar goed nooit geschoten altijd mis, ik wacht wel af).

  1. Ja Peter! Het nummer dat je hoor in de Toyota reclame is het originele nummer van Frankie Valli & The Four Seasons. Ik heb eigenlijk nog nooit een cover gehoord ervan. Gelukkig maar want het is een fantastisch nummer!!!

 65. Hallo allemaal,

  Ik ben op zoek naar het nummer dat je hoort in die reclame waar een jongen een koffie ergens gaatdrinkem waar hij heel hard zit te denken hoe hij een meisje die hij leuk vind een berichtje moet sturen. Dan komt zijn koffie met een hart erin en dan weet hij het en stuurt een bericht. Vrijwel direct krijgt hij terug “wie is dit?”
  Hij kan wel door de grond zakken.
  Eenmaal buiten krijgt hij een filmpje met een handkus en springt een gat in de lucht.
  Heerlijke reclame!
  Dat liedje op de achtergrond word gezongen door een man, die tekst pakt me elke keer weer. Wie is dat??? Help me out please??
  Bij voorbaat dank!
  Groetjes Pat.

 66. Ik ben op zoek naar het nummer wat bij de Storytel reclame van Juni 2018 hoort. Een beetje fanfare-achtig. Grtz, Hans.

 67. Ik zoek het nr van de krasloten reclame…met de blaasinstrumenten….wordt ook gebruikt door Discovery channel

 68. Ik ben op zoek naar het liedje van fixt by sixt is een huwelijk auto staat in pan en huwelijkstoet rijdt vrouw voorbij en zo komt ze bij sixt

  1. Ik ook zoek het liedje van sixt met bruid heb naar Brian Wildon geluisterd en tot mijn groot spijt is het niet juist

   1. Ik heb me ook al sufgezocht, met onder andere stukjes van de tekst in de zoekmachine. De melodie lijkt inderdaad heel erg op Happy Heart van Andy Williams, maar het is een ander nummer. Op youtube staat dat het nummer speciaal is geschreven/gemaakt voor deze commercial, maar dat kan ik me bijna niet voorstellen. The search continues………

  1. Heb Shazam erop gezet die geeft:
   Signaljacker (aka Chris James). Verder is het nummer niet echt te traceren, is misschien niet uitgebracht. Wel ook gebruikt in The Blacklist.

 69. Welke band en nummer zit er achter het “jodel-riedeltje” in de reclame van TicTac. Oa gezien op RTL7 15 Mei?
  Heg komt zo bekend voor dat het op het phntje van mjjn tong ligt

   1. Een cover er van? Hocus Pocus draai ik blank, en het klinkt er wel naar maar toch ietsepiets anders. Mijn zoektocht gaat verder 👌🏼

     1. Gelukkig maar. Het is vaak zo jammer als goede (niet-commerciële) muziek misbruikt wordt in reclames.

 70. Ik ben benieuwd, wie het liedje zingt in de nieuwste reclame van Toyota Hybrid (2018). Het liedje heet ‘This is the moment’, maar wie is de (oorspronkelijke) zangeres

 71. Ik ben op zoek naar een nummer die wordt afgespeeld in de reclame van de thermen Cleopatra’s secrets.
  Wie kan mij helpen?

 72. Muziek die je hoort bij de nieuwste reclame van Oled TV. Met dieren en natuur er in afgebeeld. Van wie is het? Vandaag voor het eerst gezien en is nieuw.

  1. Hoi, volgens mij bedoel je Adiemus van Adiemus (was n hit in de jaren ‘90). Moest ff mijn hersens kraken, want ik wilde t ook graag weten:).

 73. In de reclame van veronica (radio) op hun eigen zender, wordt een gitaar “riff” gespeeld. Klinkt als AC/DC maar kan het nummer niet vinden.
  Iemand?

 74. Het is maar een heeeeel Klein stukje wat he hoort maar ik ben op zoek naar het nummer van de reclame van Nutrilon pronutra

 75. Weet iemand welk Franstalig nummer gebruikt wordt in de huidige (maart 2018) reclame van de NS waarin twee oudere mannen de trein naar Frankrijk/Parijs gaan.

 76. Ik ben opzoek naar het nummer van de Veronica reclame van de wedstrijd Real Madrid – Paris Saint Germain. De reclame is in de week voor de wedstrijd vrij veel uitgezonden bij Veronica maar helaas nog steeds niet het nummer kunnen vinden. Alvast bedankt!

 77. Ik zoek de artiest die het liedje : “ If I could save time in a bottle “ zingt in de reclame van Fuzetea.

   1. Dat is wel de oorspronkelijke artiest, maar deze versie wordt door een vrouw gezongen. Ook héél mooi. Maar geen idee wie het is.

 78. Een gegeven erbij bij mij vorige vraag, van wie zingt het liedje van Smint moment? Hoorbaar is “” I’m out of the dark””. Alvast bedankt..

 79. Hallo,

  Ik ben op zoek naar de muziek van de reclame van Douwe Egberts en Burendag, in die reclame zoekt een meisje haar knuffel, ik ben helemaal weg van de muziek erbij, wie kan me helpen?
  Douwe Egberts Burendag commercial 2016

  Groet,
  Monique

 80. Hallo, ik ben op zoek naar het liedje dat wordt gebruikt in de Sixt commercial (Skibox – Wintervakantie). Het is duitstalig en klinkt als Bitte Bitte Bitte.

  Kan iemand mij helpen bitte ?

 81. Ik ben op zoek naar het nummer dat te horen is in de nieuwe Unox reclame.

  De gezongen tekst is: “maar onverwachts ben ik zijn helpende hand”

  1. Ik was ook aan het zoeken maar heb hem gevonden het is : okke punt-mr. Help me out deze is in het Engels En in het Nederlands is hij nooit officieel uitgebracht.

  1. het gaat om de reclame die in december 2017 werd uitgezonden, kan er niets over vinden op internet, is beetje jazzy soul nummer….?

 82. Dat prachtige rustige liedje uit de recente Sonos reclame, bluesgitaar, soul feel, orgel, ballad. Echt tof. Maar wie en wat is dat..?

 83. Ik ben op zoek naar een piano stuk die gebruikt werd bij een Lidl reclame. Je ziet en opa die de bbq gaat opwarmen. Het gaat om de “20 jaar” serie. Hij is maar kort op tv geweest. Maar moet dat piano stuk hebben!!

 84. Ben opzoek naar het nummer (denk Spaanstalig) van de Nespresso -The Choices we make (die met die boeren en alleen de stem van George Clooney)

 85. Ik ben op zoek naar het nummer wat onder de reclame van Saalbach hinterglemm home of låssig zit. Enig idee wat de artiest is, dan wel hoe het nummer heet?
  Ik ben zelf er al een lange tijd naar aan het zoeken. Maar kom er niet uit.
  Hopelijk kunnen jullie hulp bieden.

 86. Ik ben op zoek naar het nummer wat in de unox reclame gebruikt word..

  Ze zingen: Maar op een dag, onverwachts ben jij mijn helpende hand.

  1. Dat nummer is gemaakt door “MODDmusic” speciaal voor de reclame. Hij is nog niet officieel uitgebracht. We hebben wel vernomen dat hij dit wellicht wil gaan doen bij voldoende interesse. Wordt vervolgd!

  1. Heb je misschien een link naar de reclame? Of iets meer informatie wat er precies in de reclame te zien is? Ik kan niet vinden 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *