LOI “Groei door”

Gemiddelde leestijd: één minuut
20636

In de nieuwste LOI reclame wordt een mooi muziekstuk gebruikt. Het stuk dat gebruikt wordt gaat onder de naam “Triumph” door Sencit Music, een bedrijf dat muziek maakt voor reclame en trailer.

Het nummer is dan ook niet op iTunes of Spotify te vinden, echter hebben we een alternatief gevonden, een nummer dat er volgens kenners veel op lijkt. Two Steps From Hell door Protectors of the Earth.

Beluister de muziek uit deze reclame
"Triumph" door Sencit Music

Misschien zocht je deze reclame ook?

35 reacties op “LOI “Groei door”

  1. Serieus he, ik begin ook altijd meteen mee te zingen.
   Bij Scheidegger begin ik trouwens meteen te zingen:
   “The world was on fire and no one could save me but you”…

 1. Ik heb ook eens een tranceachtig nummer hiervan gehoord met vocals (iets van the sun, the wind, the……). Top nummertje was dat maar kan het niet meer vinden helaas, dus als iemand het wel weet dan hoor ik het graag.

 2. Heel veel dank!

  Wel een puntje over jullie suggestie voor een alternatief: Het is niet Two Steps From Hell door Protectors of the Earth, maar Protectors of the Earth door Two Steps From Hell ^^ Verder is dat inderdaad ook een geweldig nummer.

 3. Wat appart dat er in dit nummer zoveel verschillende melodietjes worden herkend.
  Ik herkende eigenlijk gelijk het nummertje Aicha van de Algerijnse zanger Khalid hierin ,dat later gecoverd is door Deense rapformatie Outlandish .

  De andere ga ik gelijk beluisteren ben n.l. Heel nieuwschierig hoe die zijn .

 4. WIE KAN MIJ HELPEN???
  Dit allemaal mooie nummers, maar het doet mij denken aan een nummer wat in een programma zit van Discovery/Nat graphic met Richard Hammond (die kleine van top gear).
  In deze aflevering voeren ze as van dieren in buisjes of iets mee met de wind, de beelden worden vergezeld door dit type music (het deed mij er gelijk aan denken) maar dan met een soort enya/keltisch achtig geneurie.
  Ik heb al een mail gestuurd naar Discovery (8 maanden terug) maar geen reactie.
  Alvast bedankt!!

  1. Luister eens naar het fluitconcert van Christopher Rouse. Het bestaat uit 5 delen en in het derde deel komt dit thema 2 maal voor gespeeld door het orkest.

 5. Vergeet de rest. De oorsprong is definitief Black Label Society met “In this River” (2005)… https://youtu.be/c48oMTmYcz4.
  Binnenkort de eerste keer naar concert. 15 november Doornroosje. Kende ze nog niet. Luisterde wat op Spotify en hoor de zelfde akkoorden bij de LOI reclame.

 6. Het lijkt ook op Freedom [Bass Slammers Remix] van QFX, wellicht is het nummer juist zo mooi omdat het voor velen herkenbaar is. Ik ben benieuwd waar het uiteindelijk op is gebaseerd.

 7. Toen ik de reclame voor het eerst hoorde dacht ik direct aan de film Hugo
  Met het nummer Breath and life van audiomachine.
  Ik kan me goed voorstellen dat de makers van de Loi reclame inspiratie vandaan gehaald hebben. Beetje het zelfde repertoire
  Dat nummer lijkt er ook veel meer op dan two steps from help volgens de kenners.
  Hier is de link http://youtu.be/gVwIiHLH2ic

  Mvg cj

  1. Hier kan ik mij volledig in vinden. Hugo heeft veel meer weg van de song dan Protectors of the earth.

   En btw allemaal geweldige muziek.

  2. Je hebt gelijk. Ik heb dit nr ooit gevonden en aangeschaft via itunes als PROLOGUE BIRTH EPICA van audiomachine. Het is gebruikt in de de reclame filmpjes van de film Life of Pi. Ik vond het toen zo mooi en vond het bij itunes. Audiomachine maakt filmmuziek en er waren veel van dit soort muziekjes die op elkaar leken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *