KPN – SuperWifi

Gemiddelde leestijd: één minuut
13485

In de reclame van KPN zien we een puber boos naar boven rennen en met haar telefoon naar zolder gaan. Welk nummer er precies in de reclame wordt gebruikt is niet duidelijk, maar het orgineel is van Joe Cocker en heet “With a little help from my friends” (What will you do if I sang out of tune).

Beluister de muziek uit deze reclame
"With a little help from my friends" door Joe Cocker

Misschien zocht je deze reclame ook?

6 reacties op “KPN – SuperWifi

    1. Je bent een topper! Dat is hem, alleen is het volgens mij een echt heel oud Engels liedje in een nieuw jasje. In ’94 nog een keer uitgebracht. Als iemand weet wie de eerste was die doop-doop speelde: thank you! En anders ben ik ook allang blij spoetje; zo irritant als je blijft denken welk nr. is dit toch?? Hoorde het ooit door een Engelse vrouw spelen in een café. Ze zei dat ze oude Engelse liedjes zong.. en dat was begin jaren ’90. Top dat ik het nu iig weet, tnx!

  1. Volgens mij is dit de leadzanger van Avi on fire. Bram Wesdorp. Het liedje is alleen niet van hun band. Je zou het bij hun kunnen navragen.

  2. Ik zoek van kpn superwifi het nummer dat er, door een dj?, op een stoel en bureau word gesprongen en een meisje in de andere ruimte een gitaar in haar handen heeft.wie weet van waar dit muzieknummer komt.. Ik bedoel dus niet ” with all my friends van Joe Cocker”

    1. Deze inderdaad, is echt nergens te vinden (zelfs de reclame gewoon niet). Ik heb al gevonden dat de versie van Daan Boom is, maar ook dit helpt niet. Er wordt nergens over gesproken. Is net zo’n mandela effect waar we het ons wel herinneren maar er nergens iets van te vinden is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *